Acer

Diagnostics of the acer swift sf314-58 laptop. Simple

Діагностика ноутбука acer swift sf314-58. Проста несправність…

#Diagnostics #acer #swift #sf31458 #laptop #Simple

“2КОМПАК”

Current diagnosis of a typical malfunction. Everything should be simple… Let’s figure out why the laptop doesn’t work…

source

 

To see the full content, share this page by clicking one of the buttons below

Related Articles

18 Comments

  1. Відносно клавіатури – дійсно, в повній мірі не відобразив у відео. Нажаль, великого складу запчастин у провінційному сервісі немає сенсу тримати. І так, можна було ще замовити нову клавіатуру, для впевненості. Проте, на такий випадок є донори, залишені клієнтами, за що їм вдячний. Також, крім тестера клавіатур, в арсеналі є ще програматор Вертьянова, який вміє будувати сітку, і зрівнювати подібні клавіатурні модулі. Виходячи з цього, а також з досвіду, даних кроків достатньо, щоб приговорити, або залишити в спокої клавіатуру.

  2. редагував свій біос на леного .. батарея вздулась виківнув а без батареї не хотів обновлятись біос.. вроді нічого складного якщо знати куди і що писати

  3. Та да печаль. UEFI вміє оновлюватись через Windows Update і цим може створювати масу проблем. Причому у деяких апаратіс це необов'язкове оновлення, а у деяких прям критичне. Вимикати чи ні Wіndows Update теж дуже спірне питання.

  4. Я знав, що оті обновлялки зло)))))) Варто наголосити, що зустрічав такі трабли саме коли оновлення ставиться з під вінди 11 !!!))) Не тільки клавіатура, тач відкисав, звук пропадав… І вся схожа шляпа впирається в Хаб, печалька. Тому якщо сам щось оновлюю, то винятково з під він 10. В співпадіння вже не вірю, було неодноразово. Ну і звичайно ЛАЙК!!!!

  5. погано що немає розв'язки проблеми… Як варіант це просто використовувати мінімалістичну клавіатуру по ЮСБ

  6. Теж стикався з таким. Поміг відкат біоса – повезло. Моя думка така – оновлювати біос, це лотерея 5050, особливо коли не петраєш в цім ділі.

  7. Капець, печаль. Це майже як впаяти проц з 'лівим' будгуардом. Лиш там маєм неробочий апарат. А тут маєм недоробочий апарат😢
    Згідний з коментарем вище. Все як правило впирається в хаб. А тут, хоч випилюй той кристал, ну ви ж розумієте…

  8. Да зустрічав що після обнови біоса,неробе клава.І проблема дійсно з хабом.Підчас обнови по воздуху прописується і вхаб.На апаратному рівні він живий,а от на програмному уже ніт.

Leave a Reply